1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, keuken & wonen
 3. Terug naar Toilet
 4. Terug naar WC-packs

WC-packs

Filteren

Sorteren op:

  De beste prijzen

  Type afvoer
  i

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Afneembare zitting

  Afwerking

  Bedieningsmethode

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Doorspoelvorm

  Hoogte (cm)

  Met softclose

  Randloos

  Waterbesparend

  Materiaal zitting

  Met deksel

  Vorm zitting

  Materiaal

31 producten
Sorteren op:

Aquazuro WC pack 'Misa' verhoogd 3 / 6 L

Aquazuro WC pack 'Misa' verhoogd 3 / 6 L

WC-packs

409,

-
icon
Baseline wc-pack 3/6 L uitgang CA

Baseline wc-pack 3/6 L uitgang CA

WC-packs

Permanent 

lage 

prijs 

89,

99
icon
Van Marcke duoblok toilet X-Joy I PK aansluiting I Verhoogd I Quick release & Soft-close toiletzitting I Randloos toiletpot wit

Alleen online

Van Marcke duoblok toilet X-Joy I PK aansluiting I Verhoogd I Quick release & Soft-close toiletzitting I Randloos toiletpot wit

WC-packs

249,

-

Kies uit onze duoblok toiletten, het toilet dat het mooiste staat

Ben je het kleinste kamertje in huis of de badkamer aan het verbouwen en wil je een nieuwe wc? Zoek je een mooie duoblok toiletpot waarmee jouw toilet weer jarenlang mee kan? Brico/Plan-it heeft verschillende duoblok toiletten voor je staan. Deze vind je niet alleen bij ons in de winkels, maar ook allemaal op onze website. We hebben ze netjes bij elkaar gezet. Zo is het nog eenvoudiger om rustig de beste toiletpot voor in jouw wc te vinden.

Online duobloktoiletten bekijken en de juiste online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website kun je de duoblok toiletten bekijken op het moment dat jou het beste uitkomt. Neem je tijd om de toiletten te vergelijken en in alle rust te kiezen. Zie je het duoblok toilet dat je graag wilt hebben en dat perfect zou staan bij jou in de wc? Dan hoef je zelfs niet naar de winkel te komen, want je kunt dit toilet ook gewoon online kopen bij Brico/Plan-it. Wij zorgen dat je toiletpot dan netjes bij je thuisbezorgd wordt. Dus je hoeft zelf niet te sjouwen met een onhandige, zware toiletpot, die nog kwetsbaar is ook.

Advies bij de keuze uit de duoblok toiletten

Vind je het lastig om uit alle duoblok toiletten precies die wc te kiezen, die het beste past in jouw toilet? Wil je graag advies waar je op moet letten bij de plaatsing van je nieuwe toiletpot? Of weet je niet zeker of een duoblok wc de beste keuze is voor bij jou thuis? Kom dan even langs in een van onze winkels. Daar kunnen we je persoonlijk advies geven over de plaatsing. Of je de verschillende toiletten laten zien. En natuurlijk beantwoorden we ook je vragen graag.