Allibert hangend wc-pack Aston 3/6L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangtoilettenAllibert producten
  • Geruislose watertoevoer
  • Aanpasbaar frame met vloer en muur bevestiging
  • Kwalitatieve vlotter met certificatie NF
  • Soft-close, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig wc zitting
  • Duwplaat met dubbele toets 3/6L

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
HangtoilettenAllibert producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Wil je je badkamer een jonge look geven? Kies dan voor het Aston zwevende wc pack van Allibert. Het ultracomfortabele toiletpakket, met een strakke design, is ideaal voor nieuwbouw en renovatie. De hangend wc-pot is bevestigd aan een steunframe waarvan de verbindingen, slangen en spoeltank verborgen zijn.

In vergelijking met een conventioneel staand toilet is de spoeltank van de inbouwtoilet stiller omdat de muur watergeluiden onderdrukt. Inspelend op jouw esthetische wensen geeft het moderne, volledig witte toilet een gevoel van ruimte aan de vaak ingesloten kamer. Op het gebied van hygiëne, is het schoonmaken eenvoudig en kan je de pot bijstellen op de gewenste hoogte.

Het complete Aston-pakket van 115 x 54 cm komt inclusief bedieningspaneel met een dubbele knop in chrome die je aan de wand of bekisting kunt monteren. De dubbele spoeling 3-6 L zorgt ervoor dat je bespaart op je waterverbruik. De metalen aanpasbaar structuur is versterkt met wand- en vloerbevestiging.

De witte porseleinen hangpot met een gepast ontwerp is uitgerust met een Soft-close wc zitting. Met het valremsysteem sluit het voorzichtig om niets te beschadigen en zo verdwijnt dus het onaangename geluid van de wc-bril en het wc-deksel die dichtslaan. Praktisch, de klep kan je makkelijk losmaken voor een goeie opkuising. De zeer platte toiletzitting is gemaakt uit Thermodur en is zeer solide en bestand tegen de tand des tijds. Bij Thermodur wordt het plastic geleidelijk verhard onder invloed van warmte en wordt zo een extreem hard, vochtbestendig en krasbestendig oppervlak.

EAN: 5411747154249

Garantie
2 jaar
Belgaqua keurmerk
Nee
Met deksel
Ja
Serie
Aston
Hoogte
115 cm
Type materiaal
Keramiek/beton
Bevestiging/aanbreng methode
Hangen
Materiaal zitting
Kunststof
Type WC-bril
Normaal
Kleurfamilie
Wit
Verstelbare zitting
Ja
Kleur
Wit
Diepte
54 cm
Methode van plaatsen
Muurmontage (vast)
Breedte
59 cm
Waterbesparend
Ja
Bedieningsmethode
2 Spoelknoppen
Met softclose
Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook