Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Aankoopmogelijkheden
 • Inhoud
 • De beste prijzen
 • Kleur
 • Materiaal van doeloppervlak
 • Vorm
 • Gewicht
 • Hoogte verpakking
 • Volume
13 producten

  Reiniger V33 tuinmeubelen 750ml
  Reiniger V33 tuinmeubelen 750ml
  Vloerreiniging
  Vloershampoo V33 500ml
  Vloershampoo V33 500ml
  Vloerreiniging
  Reiniger V33 gevernist parket 500ml
  Reiniger V33 gevernist parket 500ml
  Vloerreiniging

   Je vloer beslaat een van de grootste oppervlakken in je huis. Daarnaast wordt deze ook nog eens intensief gebruikt en belast. Jij, eventuele andere gezinsleden en misschien ook wel huisdieren bewegen er dagelijks overheen. Geleidelijk aan worden stof en vuil over de vloer verspreid en natuurlijk wordt er ook nog wel eens iets gemorst. Door het schuiven met stoelen en andere meubelen of gebruiksvoorwerpen kan je vloer ook beschadigd raken. In de vele filialen van Brico/Plan-it, maar ook online vind je gelukkig alles wat je nodig hebt om de vloeren in je huis optimaal te beschermen en te reinigen, zodat je er lang plezier van kunt hebben. De ene vloer is natuurlijk de andere niet. Daarom vind je bij Brico/Plan-it onder andere schoonmaakmiddelen voor vloeren met vloerbedekking, vinyl vloeren en laminaat. Heb je laminaat op de vloer liggen, dan kan het zeer de moeite lonen om deze regelmatig te voorzien van een beschermende laag. Deze zorgt er niet alleen voor dat deukjes en krassen minder kans hebben, maar kan je vloer ook mooier laten uitkomen, bijvoorbeeld door er wat glans aan toe te voegen. Naast schoonmaakmiddelen voor je vloeren vind je bij Brico/Plan-it onder andere vloertrekkers, vloerdoeken en stoomreinigers. Mogelijkheden te over!

   Vloerreiniging gebruiken in huis - wat heb je zoal nodig?

   Wil je de vloeren in je huis allemaal in een keer aanpakken en vrijmaken van stof en vuil? Zorg er dan voor dat je vooraf alles wat je nodig hebt bij de hand hebt, zodat je lekker kunt doorpakken. Kies voor iedere vloer het juiste schoonmaakmiddel. Vaak is het slim om voordat je aan de slag gaat met vloerreiniging de ruimte even goed te stofzuigen met een goede stofzuiger. Bij de schoonmaakattributen in de winkels en op de website van Brico/Plan-it vind je bovendien handige hulpmiddelen, zoals bezems, moppen, vloerwissers en luiwagens. Voor het oplossen in water van je schoonmaakmiddel heb je natuurlijk ook een handige emmer nodig. In een mum van tijd is je vloer weer fris en schoon!

   Aan de slag met vloerreiniging - enkele tips

   Haal de vloer voordat je gaat schoonmaken zoveel mogelijk leeg. Zet grote meubels even aan de kant en zoek een moment waarop je even alleen in huis bent. Zo heb je alle ruimte en kan de schone vloer drogen voordat er weer overheen gelopen wordt.