• NaN

Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

We maken dagelijks gebruik van onze badkamer, maar niet iedereen maakt hem elke keer na gebruik grondig schoon. Op den duur zie je dan toch dat de voegen er niet meer zo proper uit zien. Wat je er ook tegenaan schrobt, ze blijven vies. Misschien zijn er wel schimmelplekken ontstaan in de loop der tijd. Gelukkig heeft Brico/Plan-it alles in huis om je tegels een grondige reinigingsbeurt te geven, zodat ze er daarna weer uitzien als nieuw. Koop daarom nu de super voordelige tegelreiniging producten van Brico/Plan-it en geef je badkamer een frisse make-over.

Voegenfris met voegenreiniger

Voegenfris van Alabastine is een goedkope manier om je vloertegels en wandtegels er weer als herboren uit te laten zien. Helemaal als je witte tegels hebt, geven vieze voegen het een extra armoedige uitstraling. Gelukkig kun je met Alabestine Voegenfris hier grote verandering in brengen. Maak hiervoor eerst de voegen goed schoon en gebruik er desnoods een schuursponsje bij. Je kunt eventueel ook de voegenreiniger van Alabastine gebruiken om dit klusje geklaard te krijgen. Schrob meteen ook de tegels schoon. Na het aanbrengen van voegenfris is stevig schoonmaken van de tegels tot drie weken erna even geen goed idee. Breng een dun laagje voegenfris aan op de voegen en laat het een uur drogen. Hierna kun je met een spons en lauw water de restanten op de tegels eenvoudig weghalen. Is het resultaat nog niet helemaal naar wens? Dan herhaal je het de volgende dag nog een keer. Zo lijkt je badkamer weer helemaal als nieuw. Bij Brico/Plan-it profiteer je van leuke aanbiedingen op tegelreiniging producten.

Diverse tegelreiniging producten bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it koop je specifieke reinigingsproducten voor materialen als natuursteen, cementtegels, keramische tegels, verchroomde, geglazuurde tegels en ga zo maar door. Als je de juiste tegelreiniging gebruikt, kan er nauwelijks schade ontstaan. Raadpleeg wel altijd even de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Is je badkamer, toilet of keuken toch aan een verbouwing toe? Laat je dan eens inspireren in onze Brico/Plan-it-winkel en kijk naar de voordelige mogelijkheden. Met de dagelijkse aanbiedingen en hoge kortingen profiteer je elke dag opnieuw van flink voordeel bij Brico/Plan-it.
  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten