Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Stoomreinigers

 • Kärcher stoomreiniger ‘SC2’ 1500 W

  De Kärcher stoomreiniger SC 2 uit de instapklasse is intuïtief en eenvoudig te gebruiken en is uitgerust met een stoomcontrole op 2 niveaus voor de aanpassing van de stoomintensiteit aan het oppervlak en het vuil. Zowel de praktische opbergruimte voor het toebehoren aan boord, het Comfort floor vloermondstuk met flexibel gewricht voor een optimale ergonomie en perfecte reinigingsresultaten als de parkeerpositie voor het vloermondstuk zijn handige uitrustingskenmerken die de stoomreiniging eenvoudiger en nog comfortabeler maken. De Kärcher SC 2 stoomreiniger reinigt zonder één enkel reinigingsmiddel, hij doodt 99.99% van alle huishoudelijke bacteriën op verschillende harde oppervlakken in huis en het is bedoeld voor een universeel gebruik. Het veelzijdig toebehoren maakt zowel armaturen, tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine spleten en voegjes hygiënisch schoon. Zelfs hardnekkig vuil wordt op een betrouwbare manier verwijderd.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Kärcher stoomreiniger ‘SC1 Floor’ 1200 W

  Deze stoomreiniger van Kärcher maakt jouw vloer schoon op een zeer snelle manier. Hij is geschikt voor gebruik op kalksteen of vlekken in de badkamer maar kan ook gebruikt worden op harde vloeren. De reiniger doodt 99,9% van alle bacteriën, ziektekiemen en stofmijten. Het model is klein in compact wat het gebruik in huis zeer eenvoudig maakt. Hij bevat een kinderslot voor de veiligheid van uw kinderen te verzekeren en inclusief zijn er twee stoombuizen, één vloermondstuk, een puntsproeier, een powersproeier, een handsproeier met een doekje en een ronde borstel.

  Vergelijk dit product
  109.00
 • Kärcher nat- en droogzuiger 'MV5 Premium' 1100 W

  De multifunctionele nat- en droogzuiger 'MV 5 Premium' van Kärcher uit de topklasse ! Het energieverbruik bedraagt slechts 1100 watt, terwijl het toestel toch een uitzonderlijk zuigvermogen heeft van 1800 watt. Deze multifunctionele nat-en droogzuiger is uitgerust met een roestbestendig roestvrij stalen vuilreservoir van 25 liter en een innovatieve technologie voor de filtervervanging, waardoor u de vlaktfilter in slechts enkele seconden comfortabel kan vervangen door hem uit de filtercassette te klikken. De filter is geschikt voor het opzuigen van zowel droog stof als vloeistoffen zonder de filter te moeten vervangen. Dankzij het geïntegreerd filterreinigingssysteem, kan de filter efficiënt worden schoongemaakt met één druk op de knop ; hierbij gaat er een sterke luchtstoot door de filter, waardoor de zuigkracht snel wordt hersteld. De omschakelbare vloerzuigmond met 2 rubberen & 2 borstelstrips en de innovatieve zuigbuis zorgen voor een optimale opname van alle soorten vuil en bieden maximaal reinigingscomfort. De handgreep met antistatische bescherming (vooral het bij opzuigen van fijn stof) is afneembaar waardoor het toebehoren direct op de zuigbuis kan worden aangesloten. Nog enkele andere troeven maken het toestel compleet : een parkeerpositie, een blaasfunctie, een 3-in-1 instelbaar handvat en een opbergruimte voor kabel & toebehoren.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Kärcher patroonfilter Nanocoated voor WD 4 / WD 5

  De Nano Coated patroonfilter raakt niet zo snel verstopt als de standaard filters omdat het vuil niet zo diep in de poriën van het oppervlak kunnen doordringen. Als de filter vuil is, kan hij eenvoudig worden schoongemaakt met de automatische filterreinigingsoptie.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • Kärcher borstelset messing - 3 stuks

  De Kärcher borstelset messing bestaat uit 3 ronde borstelset met messingborstels voor de verwijdering van hardnekkig en aangekoekt vuil, bij voorbeeld op de ovenrooster. De reinigingsborstels met messingborstels voor een uitstekende reiniging met stoomreinigers. Maar deze is niet geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals hout of kunststof.

  Vergelijk dit product
  11.99

Stoomreinigers

Stoomreinigers zorgen voor een kraaknette en bacterievrije omgeving in de keuken, badkamer of slaapkamer. Het werkt snel, veilig en is niet schadelijk voor de natuur. Je vindt stoomreinigers van Karcher online. Uiteraard vind je ook online accessoires om helemaal uitgerust te zijn!