Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Stoomreinigers

 • Kärcher stoomreiniger ‘SC4’ 2000 W

  De Kärcher stoomreiniger SC 4 is eenvoudig te gebruiken en is uitgerust met een geïntegreerde kabelopberging, een opbergruimte voor toebehoren en een parkeerpositie voor het vloermondstuk. Het Comfort Plus vloermondstuk met flexibel gewricht en een groter reinigingsoppervlak zorgt voor een optimale ergonomie en perfecte reinigingsresultaten. De innovatieve contactloze vervangingstechnologie van de doeken is uiterst praktisch en comfortabel. De stoomintensiteit kan worden aangepast aan het oppervlak en het vuil met de stoomcontrole op 2 niveaus. Het veelzijdig toebehoren maakt zowel armaturen, tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine spleten en voegjes schitterend schoon. Ook hardnekkige vervuiling wordt snel verwijderd. De continu navulbare, afneembare watertank maakt non-stop reinigen mogelijk. De SC 4 reinigt zonder één enkel reinigingsmiddel en is geschikt voor gebruik in heel het huis. Het toestel reinigt elk soort hard oppervlak en doodt 99.99% van alle huishoudelijke bacteriën.

  Vergelijk dit product
  228.65
  269.00
 • Kärcher stoomreiniger ‘SC3’ 1900 W

  De SC 3 stoomreiniger van Kärcher is klaar voor gebruik na een opwarmtijd van amper 30 seconden en is bijzonder snel. De snelle en continu hervulbare watertank zorgt voor non-stop reinigen en bespaart tijd. Het ontkalkingspatroon ontkalkt het water automatisch, wat zorgt voor een langere levensduur van de machine. De Kärcher SC 3 stoomreiniger reiningt zonder één enkel reinigingsmiddel en is zeer veelzijdig. Het reinigt alle soorten harde oppervlakken en doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën. Het veelzijdig toebehoren reinigt zowel tegels, kookplaten en afzuigkappen als smalle spleten en voegjes hygiënisch schoon - ook hardnekkige vervuiling kan worden verwijderd. Het Comfort Plus vloermondstuk zorgt voor een optimale ergonomie bij het werken. Met een flexibel gewricht voor perfecte reinigingsresultaten. De stoomintensiteit kan worden aangepast aan het oppervlak en het vuil met de stoomcontrole op 2 niveaus. Nog enkele handige kenmerken: de opbergruimte voor toebehoren en de parkeerpositie voor het vloermondstuk.

  Vergelijk dit product
  152.15
  179.00
 • Kärcher stoomreiniger ‘SC2’ 1500 W

  De Kärcher stoomreiniger SC 2 uit de instapklasse is intuïtief en eenvoudig te gebruiken en is uitgerust met een stoomcontrole op 2 niveaus voor de aanpassing van de stoomintensiteit aan het oppervlak en het vuil. Zowel de praktische opbergruimte voor het toebehoren aan boord, het Comfort floor vloermondstuk met flexibel gewricht voor een optimale ergonomie en perfecte reinigingsresultaten als de parkeerpositie voor het vloermondstuk zijn handige uitrustingskenmerken die de stoomreiniging eenvoudiger en nog comfortabeler maken. De Kärcher SC 2 stoomreiniger reinigt zonder één enkel reinigingsmiddel, hij doodt 99.99% van alle huishoudelijke bacteriën op verschillende harde oppervlakken in huis en het is bedoeld voor een universeel gebruik. Het veelzijdig toebehoren maakt zowel armaturen, tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine spleten en voegjes hygiënisch schoon. Zelfs hardnekkig vuil wordt op een betrouwbare manier verwijderd.

  Vergelijk dit product
  126.65
  149.00
 • Kärcher stoomreiniger ‘SC1 Floor’ 1200 W

  Deze stoomreiniger van Kärcher maakt jouw vloer schoon op een zeer snelle manier. Hij is geschikt voor gebruik op kalksteen of vlekken in de badkamer maar kan ook gebruikt worden op harde vloeren. De reiniger doodt 99,9% van alle bacteriën, ziektekiemen en stofmijten. Het model is klein in compact wat het gebruik in huis zeer eenvoudig maakt. Hij bevat een kinderslot voor de veiligheid van uw kinderen te verzekeren en inclusief zijn er twee stoombuizen, één vloermondstuk, een puntsproeier, een powersproeier, een handsproeier met een doekje en een ronde borstel.

  Vergelijk dit product
  92.65
  109.00
 • Kärcher stoomreiniger ‘SC1’ 1200 W

  De compacte SC 1 handstomer reinigt zonder enig reinigingsmiddel en is ideaal voor gebruik in heel het huis. Het reinigt op een betrouwbare manier alle soorten harde oppervlakken en doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën. Dankzij zijn compacte, handige afmetingen, is deze handstomer ideaal voor een snelle, maar toch grondige tussentijdse reiniging. Het veelzijdig toebehoren maakt zowel tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine spleten en voegjes schitterend schoon. Hardnekkige vervuiling, kalkresten en vetvervuiling worden ook op een betrouwbare manier verwijderd. Het toestel kan compact en plaatsbesparend worden opgeborgen in de directe omgeving van gebruik.

  Vergelijk dit product
  67.99
  79.99
 • Kärcher borstelset messing - 3 stuks

  De Kärcher borstelset messing bestaat uit 3 ronde borstelset met messingborstels voor de verwijdering van hardnekkig en aangekoekt vuil, bij voorbeeld op de ovenrooster. De reinigingsborstels met messingborstels voor een uitstekende reiniging met stoomreinigers. Maar deze is niet geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals hout of kunststof.

  Vergelijk dit product
  10.19
  11.99

Stoomreinigers

Stoomreinigers zorgen voor een kraaknette en bacterievrije omgeving in de keuken, badkamer of slaapkamer. Het werkt snel, veilig en is niet schadelijk voor de natuur. Je vindt stoomreinigers van Karcher online. Uiteraard vind je ook online accessoires om helemaal uitgerust te zijn!