Starwax professionele WC ontstopper en grote leidingen 1 L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenStarwax producten
  • Let op: chemische ontstoppers zijn gevaarlijk en ze kunnen brandwonden veroorzaken. Het dragen van handschoenen en een veiligheidsbril wordt sterk aanbevolen. Volg nadrukkelijk de instructies van de fabrikant.
  • Dit product is geclassificeerd als milieugevaarlijk. Er wordt aangeraden om de veiligheidstips te volgen die op de gebruiksaanwijzing staan, vóór elk gebruik
  • Gebruik bij voorkeur ‘s avonds zodat het product de hele nacht kan inwerken

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenStarwax producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De Starwax professionele WC ontstopper en grote leidingen 'Afvoeren' 1 L lost organisch materiaal, papier, maandverband, kalk op in traditionele wc’s en leidingen met een diameter groter dan 8 cm. Compatibel met leidingen van lood, koper, pvc (behalve witte pvc), rubber (behalve voegen met zeer veel kalkaanslag). Niet gebruiken op: acryl, witte pvc, gevoelige emaille, aluminium, zink of chroom.plastic afvoerbuizen).

EAN: 3365000403518

Toepassing
WC en grote afvoeren
Inhoud
1 L
Basis
Zwavelzuur
GHS05
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Bevat BUT-2-YN-1.4-DIOL. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires