HG schoendeo 250 ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenHG producten
  • Neutraliseert transpiratiegeur

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenHG producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De HG schoendeo is speciaal ontwikkeld om transpiratiegeur in schoenen effectief te neutraliseren en de schoenen voor lange tijd weer een aangenaam frisse geur te geven. Dit product is geschikt voor alle soorten schoenen, sportschoenen en sneakers. Spuit de binnenkant van de schoen 2 a 3x in, van de punt naar de hak. Hou de schoen op de kop om goed in de punt te kunnen sprayen. Daarna laten drogen alvorens de schoenen weer aan te trekken.

EAN: 8711577217020

Toepassing
Binnen/buiten
Materiaal
Parfum, ontgeurder
Inhoud
500 gr
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Bevat benzylsalicylaat en 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl) ethaan-1-on.. Kan een allergische reactie veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook