1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, keuken & wonen
 3. Terug naar Meubelen
 4. Terug naar Meubelpoten

Meubelpoten

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Volume (L)

  Aantal deuren

  Aantal laden

  Afwerking

  Antislip

  Bouwpakket

  Greeploos

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Met lijst

  Met poten

  Met profiel

  Met softclose

  Met spiegel

  Met verlichting

  Methode van plaatsen

  Serie
  i

  Type deursysteem

  Verstelbaar

  Bevestiging/aanbreng methode

  Materiaal

  Met handgreep

  Type materiaal

  Kleur

  Verstelbaar in hoogte

  Vorm

  Toepassing

  Waterbesparend

122 producten
Sorteren op:

Duraline meubelpoot verstelbaar rond Alumimium Ø4x10-13cm

Duraline meubelpoot verstelbaar rond Alumimium Ø4x10-13cm

Meubelpoten

4,

29

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Aquazuro metalen structuur Napoli 120cm zwart

40%

korting

Aquazuro metalen structuur Napoli 120cm zwart

Meubelpoten

Met de kaart

170,

-

102,

-
Er is geen enkel klusje leuker dan het zelf in elkaar zetten van meubels. Het gaat dan uiteraard niet om doe het zelf pakketten die je in elkaar zet, maar meubels waarvan je elk onderdeel zelf maakt en in elkaar zet. Voor deze klus heb je de juiste materialen nodig. Afhankelijk van wat je maakt, heb je bij Brico / Plan-it nu handige meubelpoten te koop die je op een gemakkelijke manier kan bevestigen aan de meubels die je zelf bouwt. Deze meubelpoten zijn gemaakt van de beste materialen en geschikt voor vele meubelen. Het assortiment goedkope meubelpoten van Brico / Plan-it is erg uitgebreid zodat je de keuze hebt uit diverse soorten, maten en kleuren meubelpoten. Neem ook snel een kijkje in het assortiment en begin met klussen!

Meubelpoten van Brico / Plan-it

Voor meubels is het belangrijk dat zij worden voorzien van de juiste stevigheid. Daarom kan je bij Brico / Plan-it de beste meubelpoten kopen tegen een goedkope prijs. Deze meubelpoten zijn te bevestigen onder tafels, kasten maar ook onder banken. Daarnaast zijn ze ook toepasbaar bij verschillende interieurs doordat de meubelpoten te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Zelf meubels maken was nooit zo leuk geweest als met de diverse meubelpoten van Brico / Plan-it! Maak het jezelf helemaal gemakkelijk door de klussen te starten met het juiste materiaal. Maak het jezelf gemakkelijk en goedkoop door je meubels zelf te maken met de beste meubelpoten van Brico / Plan-it.

Meubelpoten bekijken en kopen

Je kan de meubelpoten nu komen bekijken en vergelijken in een van onze filialen. Dit is natuurlijk handig als je er nog niet helemaal over uit bent welke meubelpoten geschikt zijn voor de meubels die jij aan het bouwen bent of bij het interieur van de kamer waarvoor je de meubels aan het bouwen bent. Je kan altijd vragen om vakkundig advies van onze ervaren medewerkers, zodat zij je ook meteen kunnen helpen bij het vinden van geschikte accessoires en onderdelen voor de meubels. Wil je het jezelf erg makkelijk maken? Dan kan je er ook voor kiezen om je bestelling online te plaatsen.