Kranen

Door een kraan te vervangen, kan je een ruimte al een heel andere look geven. Of het nu een keukenkraanwastafelkraan of badkraan is. In ons uitgebreid assortiment vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Als u een klein budget hebt voor uw kranen, kiest u het beste voorn de producten van Baseline. Zo kunt u uw badkamer inrichten met een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding!

Baseline kranen

Het merk AquaVive is een echte expert op het vlak van water en biedt kranen met een uitstekende kwaliteit, een hoogwaardige afwerking en een uniek design voor een eerlijke prijs. En u krijgt 3 jaar garantie.

Aquavive kranen

Grohe berust op 4 pijlers: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid! Het assortiment combineert een aantrekkelijk design met kwaliteitsvolle materialen waarmee u minder water
verbruikt.

Grohe kranen

Welke kranen heb je nodig?

Wil je een nieuw douchepaneel? Ben je op zoek naar een stoere kraan of een thermostaatkraan voor in de keuken? Moet dat fonteintje in de wc nu toch echt eens een beter fonteinkraantje krijgen? Of ben je bezig met een grondige verbouwing en is het tijd om te kiezen voor kranen, die echt bij jouw sfeer in huis passen? Bij Brico/Plan-it heb je niet alleen een hele ruime keuze in kranen voor wastafels, fonteintjes, aanrechten, douches en het bad in huis. Maar we hebben deze kranen ook nog eens in zo veel stijlen, dat er zeker een aantal tussen zitten die je helemaal bij jouw smaak vindt passen.

Kranen kiezen hoeft niet lastig te zijn

Heb jij het idee dat een kraan kiezen een lastige klus is? Dat horen we vaak van klanten. Vooral als je in een grote verbouwing zit en ‘even’ een kraan moet uitzoeken, kan het zijn dat je door alle kranen in de winkel even niet meer ziet wat je nou eigenlijk wilde van jouw badkamerkraan, thermostaatkraan of badmengkraan. Om dit gemakkelijker voor je te maken, hebben we onze kranen allemaal online gezet. Zo kun je in alle rust thuis kranen bekijken op soort, bijvoorbeeld de keukenkranen en thermostaatkranen. Of juist op merk, wanneer je bijvoorbeeld een thermostatische douchekraan en wastafelmengkraan van dezelfde serie van Grohe zoekt. Dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker.

Online kiezen en online jouw kranen kopen

Scroll door onze webshop en bekijk in alle rust onze kranen op je tablet, smartphone of pc. Keukenmengkranen, thermostatische douchekranen, fonteinkraantjes,... Bestel ze gemakkelijk en snel online.