1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, keuken & wonen
 3. Terug naar Keuken
 4. Terug naar Ovens & magnetrons

Ovens & magnetrons

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Accessoires bijgeleverd

  Breedte (cm)

  De beste prijzen

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  Netspanning

  Vermogen (in Watt)

  Volume (L)

  Kleur

  Met softclose

  Bevestiging/aanbreng methode

  Type materiaal

  Afwerking

  Lengte snoer/kabel/slang

  Energieklasse

10 producten
Sorteren op:

Electrum inbouwoven BIO6000.2 zwart

20%

korting

Electrum inbouwoven BIO6000.2 zwart

Ovens & magnetrons

Met de kaart

319,

-

255,

20

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Een keuken is pas compleet met een oven of magnetron van de Brico/Plan-It erin. Eerst is het belangrijk dat je uitzoekt welke oven en magnetron precies bij jou past. Iedereen heeft namelijk een andere manier van koken en een voorkeur voor gerechten. Brico/Plan-It heeft een aantal keuzes voor jou, waardoor je er vast wel aan uitkomt. Het is altijd mogelijk om meer informatie op te vragen, mocht je nog twijfelen over je potentiële aankoop. Welke vragen je ook hebt, we helpen je er graag mee.

De keuze voor een oven of magnetron

Het gemak van een magnetron en de voordelen van een oven samengevoegd tot een geheel kan je vinden in een combimagnetron. Hiermee haal je alles in huis wat je nodig hebt. Even opwarmen in de magnetron kan tot zelfs 900 watt en ook een uitgebreid gerecht in de oven bereiden is geen enkel probleem voor deze combimagnetron van de Brico/Plan-It. 

Makkelijk en snel

Uiteraard zijn al deze ovens en magnetron heel eenvoudig in huis te halen. Ze zijn zonder problemen te bestellen op de website van Brico/Plan-It, waar je ze bij jou thuis kan laten bezorgen. Natuurlijk is het ook geen probleem om ze zelf ergens af te halen. We kunnen alles voor jou klaarleggen, zodat je snel aan de slag kan met je nieuwe aanwinst. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, voor je het weet ben je al aan het genieten van een heerlijke maaltijd uit je gloednieuwe aankoop. Het is makkelijk om in te koken, lekker snel en de gerechten zullen heerlijk smaken. Al deze ovens zijn uitermate geschikt als inbouwovens, zodat ze mooi verwerkt kunnen worden in jouw keuken.