Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Keuken

 • Zanussi schouwdampkap 'ZHC900X' inox 90 cm

  De Zanussi Schouwdampkap, 'ZHC900X' inox meet 90 cm bevat een halogeenverlichting. Eenvoudig te installeren en reinigen met mogelijkheid tot uittrekking. Geschikt voor plaatsing in een gesloten systeem. Een koolstoffilter is beschikbaar als extra optie voor de kap. Commando knoppen met 3 zuigkracht niveaus.

  Vergelijk dit product
  399.00
 • Zanussi schouwdampkap 'ZHC600X' inox 60 cm

  De Zanussi Schouwdampkap, 'ZHC600X' inox meet 60 cm en bevat een halogeenverlichting. Eenvoudig te installeren en reinigen met mogelijkheid tot uittrekking. Geschikt voor plaatsing in een gesloten systeem. Een koolstoffilter is beschikbaar als extra optie voor de kap. Commando knoppen met 3 zuigkracht niveaus.

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Keukenbloc 'Noa' 195 cm

  De 'Noa' keukenblok van 195 cm lang, is een voorgemonteerde complete keuken gemaakt uit 18 mm panelen van micro-houtdeeltjes en een gelamineerde en anti-kras laminaatafwerking met ABS-randen. De keuken bestaat uit een lage kast 1 deur en 1 lade, een lage kast voor oven, een hoge kast 1 deur, een 2-deurs hoge kast, een hoge kast voor afzuigkap en werkblad. Inbegrepen dampkap, oven, spoelbak en kraan.

  Vergelijk dit product
  999.00
 • Jaka koelkastkolom keuken 'Arta' 60 cm

  Met de lichte eik Jaka ‘Arta’ keukencombinatie koopt u een hoogwaardig Duits kwaliteitsproduct. Deze keuken biedt een heel goede stabiliteit maar tegelijkertijd is het makkelijk zelf te monteren. Handgrepen zijn inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  244.00

Alles voor de keuken

Jouw keuken helemaal zoals jij het wilt

Ben je bezig om je keuken helemaal in jouw stijl te maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomkeuken zelf te maken. Ben je op zoek naar goede keukenapparatuur, zoals bijvoorbeeld een oven, kookplaten of een dampkap? Je kan ook veel keuken accessoires vinden. Kijk en vergelijk online.

Keukens online kopen bij Brico/Plan-it

Je kunt op onze website niet alleen alles voor je keuken bekijken en vergelijken. Heb je precies de keukenkastdeurtjes gevonden waar je naar op zoek bent? Zie je bij ons online jouw ideale keukenblad? Dan kun je alle spullen voor jouw keuken gelijk online kopen. Neem je tijd om alle keukenspullen uit te zoeken en in je winkelmandje te stoppen, reken af en wij bezorgen alles netjes bij jou thuis. Dat scheelt niet alleen een hoop gesjouw met zware en onhandige keukendelen en tegels. Maar online je keuken kopen bij Brico/Plan-it heeft ook het grote voordeel dat je gelijk kunt profiteren van lopende acties en kortingen. Voor deze kortingen en aanbiedingen hoef je dus helemaal niet naar een Brico/Plan-it in jouw buurt te komen!

Informatie en advies over keukens

Een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur aanschaffen is niet iets wat je ieder jaar doet. Dus goed advies inwinnen over de apparaten of jouw tekening van je keuken laten checken door een expert is wel zo handig! En misschien vind je het ook wel fijn om de spullen die je online mooi vindt even in het echt te zien. Check online welke Brico/Plan-it bij jou in de buurt de spullen heeft staan die je wilt zien en kom gezellig langs!