1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, keuken & wonen
 3. Terug naar Keuken
 4. Terug naar Dampkappen

Dampkappen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

  KEMA keurmerk
  i

  Kleur

  Met verlichting

  Netspanning (volt)

  Vermogen (in Watt)

  Volume (L)

  Aantal standen

  Bedieningsmethode

  Energieklasse

  Geluidsdrukniveau

  Type materiaal

  Materiaal

  Vorm

  Waterbestendigheid
  i

  Afwerking

  Aantal functies

  Toepassing

37 producten
Sorteren op:

Electrum motorloze onderbouw afzuigkap UH601LW-ML wit

25%

korting

Electrum motorloze onderbouw afzuigkap UH601LW-ML wit

Dampkappen

Met de kaart

67,

99

50,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Dampkappen kopen bij Brico/Plan-It

De dampkap van vandaag is niet alleen een noodzakelijk apparaat voor in je keuken zoals dat vroeger was, maar tegenwoordig zitten er heel fraaie modellen tussen die absoluut gezien mogen worden. Brico/Plan-It heeft praktische dampkappen op voorraad, zoals de dampkappen die geschikt zijn voor onderbouw. Onze vlakscherm afzuigkap is niet alleen ruimtebesparend omdat hij naar voren uitschuifbaar is, maar hij valt ook op door de mooie, strakke vormgeving.

Dampkap kiezen

We kunnen ons voorstellen dat je door het grote aanbod dampkappen door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt dampkappen onderverdelen in 6 soorten, namelijk het inbouw- of onderbouwmodel, de dampkap voor montage aan het plafond, de schouwkap, eilandkap en een vlakscherm. Is de keuken aangesloten op een centraal afzuigsysteem, dan kies je het beste voor een motorloze dampkap. Zo niet, dan kun je ook kiezen voor een dampkap met motor waarmee je de afzuigkracht zelf kunt regelen. De schouwkap is de meest verkochte afzuigkap. Hij kan verschillende modellen hebben, maar wordt altijd tegen de wand of in een hoek van de keuken geplaatst. Een eilandkap of plafondkap hangt vrij. Deze afzuigkappen worden steeds meer gekocht, omdat ze perfect boven een keukeneiland geplaatst kunnen worden. Onze onderbouwmodellen monteer je eenvoudig onder een keukenkast, maar je kunt ze ook vrijstaand tegen de wand plaatsen. Nog steeds geen idee welke afzuigkap je kiezen moet? Laat je adviseren door een van de medewerkers van Brico/Plan-It. Zij denken graag met je mee. Ook over eventuele andere apparaten, zoals ovens & magnetrons, vaatwassers of kookplaten

Montage dampkap

Alle installatiematerialen voor het plaatsen van je dampkap koop je voordelig bij Brico/Plan-It. Hang je dampkap niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. Voor het monteren van de dampkap is een handleiding bijgevoegd. Een oude afzuigkap is vrij eenvoudig te vervangen voor een nieuwe. Heb je vragen over het monteren van je dampkap? Kom even langs in onze winkel en stel je vraag aan een van onze medewerkers. Maak meteen gebruik van de gelegenheid naar alle artikelen die wij je kunnen leveren om je gehele keuken in te richten. Je ziet meteen hoe voordelig je bij Brico/Plan-It een complete keuken kunt samenstellen. Let op de aanbiedingen voor keukenapparatuur om flink te profiteren van de goedkope prijzen. Een nieuwe keuken in jouw favoriete stijl is mogelijk voor elk budget, van een kleine aanpassing tot een complete verbouwing. Bij Brico/Plan-It shop je altijd voordelig voor je keuken.