Nuki Smart Lock 2.0 + Bridge set

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Deurbellen
 • Vergrendel en ontgrendel rechtstreeks vanaf je smartphone
 • Verleen individuele toegangsrechten voor familie en vrienden
 • Gemakkelijk te monteren
 • Ontgrendelt automatisch wanneer je in de buurt komt

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Deurbellen
Productomschrijving

Met de Smart Lock 2.0 en Bridge van Nuki, maak je van je telefoon je nieuwe huissleutel. Met dit automatische deurslot zorgt ervoor dat de sleutel in het slot steken verleden is Beheer je digitale sleutel :
Koppel de Smart Lock met de gratis Nuki- app en de deur opent automatisch wanneer je thuis komt. Dit kan wel tot 200 toegangsrechten. Voor bijvoorbeeld familie, vrienden, gasten, klusjesmannen en babysitters. Jij bepaalt of ze permanent, eenmalig of voor een bepaalde periode het slot kunnen ontgrendelen. Dit maakt de Smart Lock ook zeer geschikt voor vakantiehuizen of tijdelijk verhuur. Beheer op afstand voor maximale veiligheid :
Via Nuki Web en in de Nuki-app vind je de vergrendelingslog. Deze log toont een overzicht van wie je deur heeft afgesloten en wanneer. Ook is het slot op afstand te bedienen, op deze manier kan je vanaf je smartphone iedereen toegang verlenen tot je huis. De gegevens worden voor verzending versleuteld door de afzender (bijvoorbeeld de Nuki-app) en via Bluetooth verzonden. Alleen de ontvanger (bijvoorbeeld de Smart Lock) kan de gegevens ontcijferen. De deur kan niet door onbevoegden worden ontgrendeld. Koppel Smart home-services :
Het Smart Lock van Nuki is te verbieden met alle gangbare smart home services, zoals Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Home. Hiervoor je de Bridge wel vereist.

EAN: 9120072080180

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  Breedte
  6 cm
  Diepte
  11 cm
  Hoogte
  6 cm
  Materiaal
  Aluminium
  Met cilinderslot
  Nee
  SKG keurmerk
  Ja
  Type materiaal
  Aluminium vliegtuiggraad
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Gebruiksgemak
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven