Get Wet Sealskin schuifdeur 'Squeeze' 8 mm 120 cm

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
DouchedeurenSealskin producten
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
DouchedeurenSealskin producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Squeeze' is werkelijk uniek. De schuifdeur is maximaal voorgemonteerd en dat is wel zo makkelijk installeren. Haal hem uit de doos en plaats hem zo tussen twee muren. Bovendien hoef je niet te boren in je tegels, want 'Squeeze' klem je tussen de muren met het unieke klem-systeem! Nooit meer zorgen maken of je wel op de juiste plek boort of dat je misschien wel door leidingen boort, dus!

Door zijn unieke klemsysteem is jouw 'Squeeze' deur supersnel te plaatsen. En ga je verhuizen? Neem hem dan gewoon mee. Je laat nergens boorgaten achter!

Bijzonder is het soft-close systeem. Een demper vangt de beweging van de deur op en trekt hem vervolgens zachtjes dicht. We voeren de schuifdeur uit met het dikkere 8mm veiligheidsglas. Zo krijg je een extra luxe optie die bovendien veilig is voor jouw vingers of die van kleine kinderen.

De twee deurdelen hebben geen overlap. Dat ziet er netjes uit en zorgt ervoor dat je beide glaspanelen zuiver kunt houden. Daarnaast is de schuifdeur onderaan los te koppelen. En zo kun je nóg makkelijker bij alle plekken!

Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires