Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Badkamermeubels

 • Aquavive 'Cecina' wastafelonderkast wit 60 cm

  De Aquavive 'Cecina' wastafelonderkast is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit. Deze Aquavive onderkast is geschikt voor gebruik met de bijpassende 'Cecina'/'Savena' wastafel. De wastafelonderkast is 60 cm breed.

  Vergelijk dit product
  77.00
  129.00
 • Aquavive 'Cecina' / 'Savena' wastafel wit 60 cm

  Deze keramische wastafel van Aquavive is geschikt voor gebruik met een Aquavive 'Cecina' of 'Savena' wastafelonderkast van 60 centimeter breed. De wastafel is uitgevoerd in de kleur wit en gemaakt van duurzame materialen.

  Vergelijk dit product
  45.00
  75.00
 • Aquavive badkamermeubelset 'Liro' wit 55 cm

  Deze complete Aquavive 'Liro' badkamermeubelset is een mooi witte meubelier pakket. Deze badkamerset van 55 cm breed bestaat uit een wastafelonderkast, keramische wastafel, badkamerspiegel en LED-verlichting uit de 'Liro' serie. Kraan niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  129.00
  189.00
 • Aquavive badkamermeubelset 'Liro' wit 65 cm

  Deze complete Aquavive 'Liro' badkamermeubelset is een mooi witte meubelier pakket. Deze badkamerset van 65 cm breed bestaat uit een wastafelonderkast, keramische wastafel, badkamerspiegel en LED-verlichting uit de 'Liro' serie. Kraan niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  159.00
  229.00
 • Aquavive badkamermeubelset 'Liro' wit 45 cm

  Deze complete Aquavive 'Liro' badkamermeubelset is een mooi witte meubelier pakket. Deze badkamerset van 45 cm breed bestaat uit een wastafelonderkast, keramische wastafel, badkamerspiegel en LED-verlichting uit de 'Liro' serie. Kraan niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  119.00
  169.00
 • Badkamerspiegel 'Kompas' 120 cm

  Deze grote badkamer spiegel 'Kompas' van 120 cm breed heeft de vrom van een rechthoek. Ideaal voor een badkamer 2 personen. De spiegel maakt deel uit een badkamermeubel série die uitgerust is uit een meubel met 3 laden, een meubel met 2 laden en 1 poort, steunpoten en een kolomkast.

  Vergelijk dit product
  100.00
 • Steunpoten 'Kompas' hout 150 cm

  Deze steunpoten 'Kompas' in het hout van 150 cm lang voor wastafelonderkasten ‘Kompos’ zorgen voor een een transformatie van hang naar vrijstaand badkamermeubel. Het maakt deel uit een badkamermeubel série die uitgerust is uit een meubel met 3 laden, een meubel met 2 laden en 1 poort, steunpoten, een spiegel en een kolomkast.

  Vergelijk dit product
  245.00

Badkamermeubel kopen? Ontdek ons ruim aanbod badkamermeubels.

De mooiste badkamermeubels voor jouw badkamer
Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen. Deze vind je heel eenvoudig online. Niet alleen allerlei soorten van wastafelmeubelen, voor onder de wastafel. Maar ook handige kolomkasten, die weinig ruimte innemen en je heel veel opbergruimte bieden. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Bij ons vind je het niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt? Bestel hem dan ook meteen online! 

Creeër opbergruimte met de juiste badmeubels

Hoe handig is het om alles wat je nodig hebt in de badkamer ook daar te hebben? Nooit meer je handdoek vergeten. Met badmeubels creeër je veel ruimte in je badkamer die je voorheen nog niet had. Bovendien zijn badkamer meubels ideaal om minder mooie spullen weg te werken. Een richel met al je verzorgingsproducten staat minder mooi dan netjes opgeruimd in een badkamer meubel. Heb je een kleine badkamer? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je de juiste badmeubels koopt. Op ons blog vind je veel inspiratie om je badkamer optimaal te benutten.


Online jouw badkamermeubel bestellen
Maak het jezelf veel gemakkelijker en bestel de spullen die je nodig hebt voor de badkamer gewoon online. Dat scheelt veel moeite en tijd en misschien ook wel geld want online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamerproducten. Wil je ook nog tegels voor in je badkamer? Je kunt de hele klus in 1 keer bestellen. En online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamermeubels.

Badkamermeubels van bekende merken
Weet je al precies wat je nodig hebt? Een stijlvolle wastafel met wastafelmeubel? Heb je een spiegel op het oog, of liever een handige spiegelkast? Misschien heb je al een complete badkamerset gezien, op onze site. Wij hebben allerlei wastafelonderkasten en andere badkameropbergmeubelen van verschillende bekende merken, zoals Martens, Allibert of The Collection. Maar ook van onze eigen merken, zoals Sencys. Zo vind je bij hier online altijd een badkamerkast in je eigen stijl en binnen je eigen budget.