image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Wenko Classic Plus Vacuumloc zwart + vacuumpomp

 • Uniek afzuigsysteem voor snelle, eenvoudige en veilige montage
 • Handig wanneer er niet geboord of geschroefd mag worden in de badkamer
 • Verplaatsbaar en verwijderbaar zonder resten achter te laten
 • Extreem sterke trekkracht: tot 33kg
 • Houdt op alle luchtondoorlatende oppervlakken, zelfs op oneffen oppervlakken

Toon specificaties
Productomschrijving
Graag meer orde in de badkamer? Met deze zwarte Classic Plus set (2 Loc's & Vacuum pomp) uit de Wenko Vacuumloc serie is schroeven en boren in je badkamer/toilet verleden tijd! Deze innovatie in bevestigingstechniek genaamd Vacuumloc is het unieke systeem voor een snelle, eenvoudige en veilige montage van accessoires op alle luchtondoorlatende en oneffen oppervlakken. De nieuwe Vacuumloc systeem bestaat uit een pomp en montage Loc. Super handig wanneer er niet geboord of geschoefd mag worden in de badkamer. Het monteren van de Vacuumloc producten is zeer eenvoudig en is klaar in slechts een paar stappen.

Stap 1: Reinig het oppervlak. Het geselecteerde gebied moet eerst worden gereinigd met een schone, vochtige doek. Het is belangrijk dat het oppervlak volledig droog en vetvrij, gebruikt hiervoor dus geen bad of huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Stap 2: Bevestig de Vacuum Adapter. Voor het bevestigen van de vacuum adapter op het gewenste oppervlak verwijder je op de achterkant van de vacuümadapter de beschermfolie. Druk deze daana op de gewenste plek in je woning.

Stap 3: Maak een vacuüm. Druk de pomp op de adapter en trek aan de pomp zuiger totdat je een plop hoort. Herhaal het proces 3 keer.

Stap 4: Monteer het accessoires. Je kunt nu het accessoires monteren op de adapter.

Overige: De Vacuumlocs zijn her te gebruiken, zovaak als je wilt en zijn verwijderbaar zonder residu achter te laten, de Vacuüm-Loc systeem heeft Europese octrooibescherming en zorgt voor een veilige pasvorm, elke montage Loc altijd een continue belasting met een trekkracht tot 33kg.

EAN: 4008838267875

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Breedte
  2.8 cm
  Hoogte
  6 cm
  Materiaal
  Kunststof
  Methode van plaatsen
  Muurmontage (vast)
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
  Afwerking
  Gematteerd

Alternatieven