Wat ga je doen?

Maak iets met je handen. Ontdek de nieuwe interactieve folder en de tuincatalogus.

Om u optimaal te kunnen ontvangen, worden de artikelen die online kunnen worden besteld tijdelijk beperkt. Alle online bestellingen zijn mogelijk vanaf een min. van 20 € (excl. leveringkosten). Voor vragen over een bestelling, bel 080012230.

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u een mondmasker te dragen, (het is een verplichting van de overheid) wanneer u de winkel bezoekt en respecteer de afstand van 1m50. Uw veiligheid is onze zorg. Bekijk onze maatregelen tegen COVID-19.

Brico daagt jou deze zomer via Bricolidays uit om je wildste klusprojecten waar te maken!

Uitdaging 2: vakantie in eigen tuin! Tover jouw tuin of terras om tot jouw favoriete droombestemming en stuur ons een foto van jouw vakantieparadijs.

De 10 meest creatieve projecten zullen namelijk beloond worden met een waardebon van € 50!

Neem deel aan de wedstrijd

Extra maatregelen tegen COVID-19 in de winkel


Respecteer de veiligheidsafstand van 1m50 tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Gelieve een grote winkelkar te nemen zodanig dat u in de winkel voldoende afstand houdt.

Wij vragen u een mondmasker te dragen als u de winkel bezoekt, het is een verplichting van de overheid.

(1) Kortingen niet cumuleerbaar met de "Geprivilegieerde Klantenkaart", de "Brico Discountkaart" of andere lopende promoties. Bij een promotie met een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis en enkel geldig in de winkels. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze merken Baseline en Xceed, “Vaste lage prijs” en “massaverkoop” producten, de Planit drive-in, diensten en verhuur, zonnepanelen, Cadeaupas gelden geen kortingen.