Hou je van strak design of landelijke stijl? Wat je voorkeursstijl ook is, elke tuin verdient een plek om te loungen! Pimp je loungehoek met je favoriete tuinaccessoires (kussens, dienbladen, kaarsen en buitenverlichting) en je hoeft niet meer op vakantie deze zomer. Laat je inspireren door deze fijne hangplekjes:

Marrakech lounge

Het Midden-Oosten haal je gewoon in huis met deze mooie, uitgesproken stoffen en kleuren. Klaar met je oude kussens? Op de markt koop je nieuwe stof om je kussens deze frisse look te geven. Kopje thee en koekjes erbij en genieten maar. 





thisisglamorous.com




diply.com

Landelijk loungen

Heb je een ruime tuin, vakantiehuisje of volkstuintje? Met een zithoekje in de halfschaduw maak jij je erg populair bij vrienden en familie. Kies voor leuke accessoires zoals een stoere lamp of een opvallend gestreept kleed om de country-look helemaal af te maken. Of je nu van paars, geel of bruin houdt, het kan lekker allemaal. Oh, combineren mag, uiteraard. 





theseattletimes.com




blogspot.fr




betterhomesandgardens.com

Beachlife

Oké, niet iedereen heeft een strand als achtertuin. Toch tover je met een beetje fantasie jouw loungeplek om in een van deze prachtige en rustgevende hangouts… Kies voor hout, gebruik veel witte en lichtblauwe tinten voor je kussens, tafel of poef en maak een rieten afdakje (of pergola) voor de finishing touch. Hoor je de zee al ruisen? 





levalite.blogspot.nl




homedesignnet.com

Gypsy style

De bohemian look kan niet gek genoeg zijn. Hoe meer kleur en verschillende stoffen, hoe beter. Waan je helemaal in de sixties met deze fijne stekjes. Peace out! 





homeofmine.com




100layercalelet.com

Design lounge in zwart en wit

Ga je het liefst voor strak en geometrisch? Kies dan voor zwart, wit en grijze tinten en combineer met groen of een (vierkante) vijver in je tuin. Een zandkleurige poef maak je zelf van touw en autoband. En of dat design is! 





cotemaison.com




deholic.com

Jeuken je handen om zelf de loungeset van je dromen te maken? Bekijk dan deze blog met de beste zelfgemaakte tuinmeubelen!

Welke stijl heeft jouw voorkeur?